lørdag 4. juni 2011

Vi vil være ute!

Ungene vil ikke inn – ”det er ikke natta enda mamma,det er jo sol ute!”
Og jeg er så enig, for jeg vil heller ikke inn. Det er så utrolig deilig å kunne være ute til sene kvelden, rusle rundt i hagen med løvetann spaden min, luke litt rundt en busk, vanne en tomatplante, til og med fjerne en brunsnegle er ok - fordi klokken er 22:30 og det er 15 grader!I dag har vi igjen holdt på masse ute, store og små. Har fått møblene på plass på verandaen etter at beisen hadde tørket ordentlig. Jeg har klipt til en hengeselje, ungene har badet i gummi bassenget, hoppet på trampolinen, lekt i sandkassen og ikke minst; spist masse is.

 Også har jeg pleid peonene mine – yndlingene mine.  

Men litt arbeid ventet inne også. Bonus sønnen min sitt rom ble malt sist uke i fargen sand.
Som bildet (et dårlig sådan) viser at her har ikke lampen kommet på plass enda, og det gjelder gardiner etc. Så da var det bare å finne frem skrujern: )
'

Vi har spist middag ute. Deilig hjemmelaget pizza med chorizo, hvitløk og frisk basilikum. Salt og pepper bøssene er kjøpt i Belgia den gang jeg var au-pair der, fatet de står på er kjøpt på lokal loppis.


Mens jeg sitter her å skriver ser jeg ut på den flotteste rosa sky - og det beskriver vel bare helt enkelt denne dagen. Sol og fri med mann og barn! Kan man ha det bedre?
Ønsker alle en forsatt god helg!
ps; har fått en ny følger:) Velkommen ! glede
1 kommentar: