onsdag 23. februar 2011

SOMETHING OLD, SOMETHING NEW, SOMETHING BORROWED, SOMETHING BLUE

Det var egentlig ved en tilfeldighet at fargen rød skulle bli dominant på vårt kjøkken.

En rød knivblokk i bryllupsgave, og vips så var det gjort. Så begynte jeg å samle fra div loppemarked og nye røde ting, oppvaskkost, bokser, potetskreller etc
Rød anses i dag for lidenskapens og kjærlighetens farge. Kjøkkenet er for meg et viktig samlingspunkt for familien til frokost og middag. Kunne ønske meg et større kjøkken selvfølgelig, for føler noen ganger at jeg har noe Sydeuropeisk i meg når det kommer til familiemiddager. Mye mat, masse prat, unger som spiser selv med hendene så de ikke ser ut etterpå, unger som leker under bordet, latter – og masse kjærlighet.


SOMETHING BORROWED,SOMETHING BLUE- jeg er så glad! Med 2 små gutter som skal hentes i barnehage har Kong vinter ikke vært på min side i år. Vi har nemlig bare en bil som Lulla-mannen får bruke da han har lengst vei til jobb. Jeg ruster meg opp med brodder på støvlene. bæremeis, og akebrett - noe som har fungert veldig bra, og jeg får gratis trim. Men nå skal jeg få låne en søt liten blå bil i en liten periode til snøen og kulda roer seg litt ned. Føler meg som selveste askepott som skal på ball i den flotteste vogn.

Bilder; privat og lånt fra citroenpic.com

1 kommentar:

  1. ...vel fortjent Lulla! ::)) Prinsene må jo kjøre standsmessig ;) ha en fortsatt fin søndag!! <3

    SvarSlett