mandag 7. november 2011

Oh, what a night

Helt fra tidlig i høst har jeg sammen med pappa, min kjære, min bror og svigerinne planlagt overraskelse bursdag for mamma’n vår. Lørdag var endelig dagen her og vi slapp å holde på hemmeligheten vår lenger. Mamma’s 60års dag skulle feires med venner, kolleger og familie – uten at hun visste noen ting. Lover det har vært mye hvisking, og telefoner i smug.
Alt har vært hemmelig; vi har sent ut invitasjoner, bestilt spekemat, kjøpt inn vin, øl og aquavit (hvor flaskene fikk egne etiketter for anledningen) fylt ballonger med helium, bakt kaker – ordnet alt for en perfekt fest.
Mamma er verdens snilleste og er den som ordner for alle rundt seg bestandig, så nå var det endelig vår tur til å kunne få gjort stas på henne. 
Og det klarte vi! Da det fremdeles er en liten stund til hun fyller har hun ikke fattet noe mistanke – så der sto vi - 33 festklare personer på en parkeringsplass i mørket.


Alle koste seg til langt på natt og det ble en minnerik kveld for verdens beste mamma.Litt sliten fremdeles kjenner jeg selv om vi er godt inn i mandagen, men veldig glad!

1 kommentar:

  1. Så flinke dere er! Tenker det var en fornøyd mamma jeg :)

    Ps. Kakene så deilige ut! NAM!

    SvarSlett