mandag 31. oktober 2011

Happy Halloween

Ikke det at jeg er noe veldig overbegeistret for å sende ungene mine ut for å tigge og true til seg godis, men du og du så moro å kunne pynte med litt oransje i heimen. 


Det ”tar ikke av” med en masse skjelett, edderkopper, hekser og blod hos oss (enda), men et gresskar har vi skjert ut til lykt og Jack Sparrow lego’n får mamsen låne i dag.Kan fort se for meg at når guttene blir litt større, at undertegnede kan bli bitte litt revet med, og pynte VELDIG, for så la gutta arrangere party i god grøsser stil.


Fikk med meg noen messing blader hjem fra loppis nå i høst. Hadde egentlig tenkt å spraylakke de brune, men syns de er fine der de ligger ved inngangsdøren i sin opprinnelige farge. Aner helt ærlig ikke hva de har vært brukt til opprinnelig, men skal man pynte et halloween / høst bord kan de sikker gjøre seg inne også.

Oransje skålen et lite funn gjort i bestefarhuset tidligere i våres. Var ikke noe forelskelse med første øyekast, men frua så nok potensialet. Syns den gjør seg bra sammen med Mr. Pumpkin i dag.Ønsker alle en fin trick or treat aften!

1 kommentar:

 1. Heisan Lulla
  Da pynter vi omtrent likt; ikke så mye grøss og gru her heller, men jeg elsker jo oransje.
  Faktisk var det første gang vi prøvde oss på å skjære ut fra et gresskar nå i år og gutta var sååå fornøyde.
  Så flott at gemalen har fått seg ny jobb, der dukker nok alle mine tre "menn" opp til tider, for slike butikker liker de.
  Glad Halloween til dere!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett